Braderie Tiel

Betuws Blaaskapellen Kampioenschap
Tijdens de Taptoe Braderie vind ook het Betuws Blaaskapellen Kampioenschap plaats, met 20 blaaskapellen in de Leut- of Wedstrijdklasse in het Centrum van Tiel!
Taptoe Braderie
De braderie op de zondag na Taptoe Tiel wordt in combinatie met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap gehouden in de Dr. Schaepmanstraat, Thorbeckestraat en Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.
Fruitcorso Braderie
In September, op de zondag na het Fruitcorso wordt in Tiel de Fruitcorso braderie gehouden. Deze wordt gehouden in het centrum van Tiel in de Schaepmanstraat, Thorbeckerstraat en de Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.

Op zondag 20 september 2020 worden tijdens het Fruitcorsoweekend vele activiteiten in de binnenstad van Tiel georganiseerd. Tijdens dit weekend komen jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers naar Tiel. Eén van de activiteiten is de grootste braderie van Tiel rond de Dr. Schaepmansstraat en de Mr. Thorbeckestraat. In deze straten staan dan ruim 200 kramen opgesteld.

Bezoekers kunnen op deze dag ook de corsowagens bezichtigen, de fruitmozaïeken bekijken langs de gracht en tevens is het een koopzondag waardoor alle winkels in Tiel geopend zijn.

Data / Tijden:  Zondag 20 september 2020 van 11:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Centrum Tiel; rond de Dr. Schaepmanstraat en Mr. Thorbeckestraat
Aantal kramen: 200
Prijs: € 65,00 voor een kraam (4 meter) en € 50,00 grondplaats (4 meter)
Stroom: € 10,00 (max. 500 Watt)

Voor hobbyisten en verenigingen gelden andere prijzen: zie hiervoor tabblad “hobbyisten”.

Bijzonderheden: géén kinderattracties, géén food.

Voor meer informatie van het gehele Corsoweekend zie: www.fruitcorso.nl

Rond de jaarwisseling zullen de kraamhouders die in ons bestand staan automatisch inschrijfformulier ontvangen. Eventueel nieuwe geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.