Braderie Tiel

Betuws Blaaskapellen Kampioenschap
Tijdens de Taptoe Braderie vind ook het Betuws Blaaskapellen Kampioenschap plaats, met 20 blaaskapellen in de Leut- of Wedstrijdklasse in het Centrum van Tiel!
Taptoe Braderie
De braderie op de zondag na Taptoe Tiel wordt in combinatie met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap gehouden in de Dr. Schaepmanstraat, Thorbeckestraat en Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.
Fruitcorso Braderie
In September, op de zondag na het Fruitcorso wordt in Tiel de Fruitcorso braderie gehouden. Deze wordt gehouden in het centrum van Tiel in de Schaepmanstraat, Thorbeckerstraat en de Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.

Op 2 juni 2019 wordt in combinatie met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap een braderie gehouden in de Dr. Schaepmanstraat en de Veemarkt. Aan weerszijden van de straten staan ruim 180 kramen opgesteld.

Het kapellenfestival is dusdanig rondom de braderie gepositioneerd dat u geen muzikale hinder ondervind tijdens uw verkoop.

Data / Tijden: Zondag 2 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Centrum Tiel; Veemarkt, Dr. Schaepmanstraat (sluit direct aan op het centrum)
Aantal kramen: 180.
Prijs: € 65,00 voor een kraam (4 meter) en € 50,00 grondplaats (4 meter).
Stroom: € 10,00 (max. 500 Watt)

Voor hobbyisten en verenigingen gelden andere prijzen: zie hiervoor tabblad “hobbyisten”.

Bijzonderheden: enkele kleine kinderattracties, beperkt food (géén snacks)

Voor meer informatie van het gehele Taptoeweekend zie: www.taptoetiel.nl

Rond de jaarwisseling zullen de kraamhouders die in ons bestand staan automatisch weer een inschrijfformulier ontvangen. Eventueel nieuwe geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden of door een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.