Braderie Tiel

Betuws Blaaskapellen Kampioenschap
Tijdens de Taptoe Braderie vind ook het Betuws Blaaskapellen Kampioenschap plaats, met 20 blaaskapellen in de Leut- of Wedstrijdklasse in het Centrum van Tiel!
Taptoe Braderie
De braderie op de zondag na Taptoe Tiel wordt in combinatie met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap gehouden in de Dr. Schaepmanstraat, Thorbeckestraat en Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.
Fruitcorso Braderie
In September, op de zondag na het Fruitcorso wordt in Tiel de Fruitcorso braderie gehouden. Deze wordt gehouden in het centrum van Tiel in de Schaepmanstraat, Thorbeckerstraat en de Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.
BELANGRIJKE MEDEDELING!
 
In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus heeft KTSM besloten de braderieën voor 2020 NIET door te laten gaan.
 
Dit komt ook mede door de afgelasting van de evenementen die verband houden met de braderie (het OBBK op 7 juni 2020 en Fruitcorso tentoonstelling op 21 juni 2020).

Wij starten eind dit jaar met de organisatie van de braderieën voor 2021!
Hou de website en advertenties in de gaten. Tevens ontvangen onze vaste kraamhouders einde van dit jaar de welbekende uitnodiging. 
 
Rest ons alleen iedereen veel sterkte te wensen in deze vervelende periode en veel gezondheid toegewenst!
 
 
Op 19, 20 en 21 juni 2020 wordt het jaarlijkse Zomerfeest Passewaaij georganiseerd. Dit is een driedaags evenement waarvan de braderie op zondag een belangrijk onderdeel is. Midden in de wijk Passewaaij zullen zo’n 160 kramen worden geplaatst.

Zomerfeest Passewaaij staat jaarlijks garant voor vele bezoekers waardoor de kraamhouders graag weer terugkomen. De braderie is dus eigenlijk altijd volgeboekt. Voor nieuwe inschrijvingen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Nieuwe kraamhouders met handel die veel verkocht wordt (kleding, sieraden, tassen, riemen e.d.), hebben eigenlijk geen mogelijkheid om een kraam te reserveren. Bestaande kraamhouders gaan altijd voor.

Vanwege de aanwezigheid van een nostalgische kermis is er geen plaatsingsmogelijkheid voor snacks, attracties, suikerspin, oliebollen en andere waren die standaard op de kermis aanwezig zijn.

Er zullen gelijktijdig diverse activiteiten georganiseerd worden en het plaatselijke winkelcentrum zal geopend zijn.

Data / Tijden:  Zondag 21 juni 2020 van 11:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Wijk Passewaaij te Tiel
Aantal kramen: 160
Prijs: € 65,00 voor een kraam (4 meter) en € 50,00 grondplaats (4 meter).
Stroom: € 10,00 (max. 500 Watt).

Voor hobbyisten en verenigingen gelden andere prijzen: zie hiervoor tabblad “hobbyisten”.

Rond de jaarwisseling zullen de kraamhouders die in ons bestand staan automatisch een inschrijfformulier ontvangen. Eventueel nieuwe geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.