Braderie Tiel

Betuws Blaaskapellen Kampioenschap
Tijdens de Taptoe Braderie vind ook het Betuws Blaaskapellen Kampioenschap plaats, met 20 blaaskapellen in de Leut- of Wedstrijdklasse in het Centrum van Tiel!
Taptoe Braderie
De braderie op de zondag na Taptoe Tiel wordt in combinatie met het Open Betuws Blaaskapellen Kampioenschap gehouden in de Dr. Schaepmanstraat, Thorbeckestraat en Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.
Fruitcorso Braderie
In September, op de zondag na het Fruitcorso wordt in Tiel de Fruitcorso braderie gehouden. Deze wordt gehouden in het centrum van Tiel in de Schaepmanstraat, Thorbeckerstraat en de Beatrixlaan met meer dan 180 kramen.

Op 14, 15 en 16 juni 2019 wordt het jaarlijkse Zomerfeest Passewaaij georganiseerd. Dit is een driedaags evenement waarvan de braderie op zondag een belangrijk onderdeel is. Midden in de wijk Passewaaij zullen zo’n 160 kramen worden geplaatst.

Zomerfeest Passewaaij staat jaarlijks garant voor vele bezoekers waardoor de kraamhouders graag weer terugkomen. De braderie is dus eigenlijk altijd volgeboekt. Voor nieuwe inschrijvingen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Nieuwe kraamhouders met handel die veel verkocht wordt (kleding, sieraden, tassen, riemen e.d.), hebben eigenlijk geen mogelijkheid om een kraam te reserveren. Bestaande kraamhouders gaan altijd voor.

Vanwege de aanwezigheid van een nostalgische kermis is er geen plaatsingsmogelijkheid voor snacks, attracties, suikerspin, oliebollen en andere waren die standaard op de kermis aanwezig zijn.

Er zullen gelijktijdig diverse activiteiten georganiseerd worden en het plaatselijke winkelcentrum zal geopend zijn.

Data / Tijden:  Zondag 16 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Wijk Passewaaij te Tiel
Aantal kramen: 160
Prijs: € 65,00 voor een kraam (4 meter) en € 50,00 grondplaats (4 meter).
Stroom: € 10,00 (max. 500 Watt).

Voor hobbyisten en verenigingen gelden andere prijzen: zie hiervoor tabblad “hobbyisten”.

Rond de jaarwisseling zullen de kraamhouders die in ons bestand staan automatisch weer een inschrijfformulier ontvangen. Eventueel nieuwe geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden of door een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.